Παραλίες στην γύρω περιοχή!

1,7 κμ

Αγίας Παρασκευής

Η γραφικότερη παραλία της Πέρδικας. Απέχει μόλις 1,7 χλμ. από το camping μας. Γραφική και γαλήνια, με χοντρή άμμο και βότσαλα, καθαρά κρυστάλλινα και βαθιά νερά, προσφέρει εικόνες «καρτποσταλικής» ομορφιάς, καθώς την περιβάλλουν ελαιόδεντρα, ενώ μπροστά της υπάρχει το καταπράσινο νησάκι της όπου μπορείτε να φτάσετε κολυμπώντας, ενώ στα αριστερά της υπάρχει και το μικρό ομώνυμο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Διαθέτει καφέ, μπαρ, εστιατόρια και αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες.

Οδηγίες

 

8,7 κμ

Καραβοστάσι

Από τις διασημότερες παραλίες της περιοχής, Υπέροχη και μαγευτική παραλία, μεγάλη σε μήκος και πλάτος, με χοντρή άσπρη άμμο, καταγάλανα, καθάρια και βαθιά νερά. Οι πράσινοι λόφοι, που βρίσκονται στις δύο άκρες της παραλίας, συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία ενός αληθινά μαγευτικού τοπίου. Πολυσύχναστη με αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια και καφέ. Είναι μια παραλία που μαγεύει κάθε επισκέπτη. Θα τη συναντήσετε στα 8,5 χλμ. από το camping μας

Οδηγίες

 

7,4 κμ

Αρίλλας

Πρόκειται για μεγάλη παραλία με σκούρα ψιλή άμμο και πολύ ρηχά νερά, ιδανική παραλία για το παιχνίδι και την απόλαυση της θάλασσας ακόμα και από πολύ μικρές ηλικίες. Περιβάλλεται από πολύ γραφικό τοπίο, η βλάστηση που εκτείνεται πίσω από την αμμουδιά είναι μαγευτική. Διαθέτει ένα μικρό λιμανάκι, απ’ όπου πραγματοποιούνται ημερήσιες κρουαζιέρες για Παξούς  ή να απολαύσετε με βάρκα την ακτογραμμή της Πέρδικας. Κατά μήκος της θα βρείτε cafe, ψαροταβέρνες, εστιατόρια, δωμάτια και ξενοδοχειακές μονάδες.

Οδηγίες

 

2,8 κμ

Μέγα Ντράφι

Μετά από την παραλία της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται η παραλία Μέγα Ντράφι στο δρόμο προς τα Σύβοτα. Είναι δυο μικρές παραλίες χωρισμένες σε δύο μέρη από βραχώδη λόφο, με καθαρά καταγάλανα νερά, άσπρα βότσαλα και άμμο. Βρίσκεται στην αγκαλιά πράσινων βράχων, προσφέροντας ένα γαλήνιο τοπίο.

Οδηγίες

 

7,3 κμ

Σταυρολιμένας

Κοντά στις πιο γνωστές παραλίες της Πέρδικας Καραβοστάσι και Αρίλλα, βρίσκεται η παραλία Σταυρολιμένας που σχηματίζει ένα φυσικό προστατευμένο και καταπράσινο κόλπο. Είναι μια γραφική, μικρή και ήσυχη παραλία τριγυρισμένη από ελεόδεντρα, έχει γαλανά και ολοκάθαρα νερά, άσπρα βότσαλα, συνδυάζοντας πανέμορφα το γαλάζιο με το πράσινο.

Οδηγίες

 

12,8 κμ

Πράπα Μάλι

Η πιο νότια παραλία της Πέρδικας. Βρίσκεται πίσω από το Δυμόκαστρο (όπως το βλέπουμε από το Καραβοστάσι). Tα γαλαζοπράσινα νερά της κερδίζουν τις εντυπώσεις ενώ η αμμουδιά έχει ψιλή άμμο που θυμίζει εξωτικά μέρη. Αν σας αρέσει η ηρεμία ή θέλετε απλά να “ξεφύγετε” η επίσκεψή σας στο Πράπα Μάλι θα σας αποζημιώσει.

Οδηγίες